Bag bloggen

Mit navn er Emilie, og du er netop trådt ind i min verden af skønhed, mode, mad og livsstil og alt det jeg elsker at skrive om. Jeg er 27 år og bor snart i et arkitekttegnet hus fra 60’erne i nordsjælland, med min dejlige mand og vores tvillinger på snart et år – og sidst men ikke mindst, vores elskede franske bulldog. Jeg har blogget i snart 10 år og elsker det stadig lige højt. Jeg elsker at (forhåbentligt) kunne inspirere dig der sidder bag skærmen, og give et indblik i hvordan mit liv, som tvillingemor er – med alt det kaos det indebærer.

Når jeg ikke skriver herinde, arbejder jeg i et IT firma i nordsjælland, og beskæftiger mig faktisk med alt det, jeg aldrig troede jeg nogensinde ville. Sådan kan det gå, og sådan går det ofte i mit liv. Det har det med at tage nogle uventede drejninger. Derfor har jeg efterhånden bare lært at følge med og nyde turen undervejs og lære så godt jeg kan.

På bloggen vil der jævnligt kunne ses sponsorerede indlæg. Det kan være til irritation for nogle. Men det er en del af bloggen og det jeg synes er sjovt og spændende ved at have en blog. Det vil fremgå tydeligt i hvert indlæg og det vil udelukkende være min egen mening der kommer til udtryk i indlægget – positivt som negativt.

Jeg håber at du vil finde mine skriblerier bare en lille smule spændende og inspirerende. Tak fordi du følger med♥♥

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.