En sprød opskrift

endelig-musli-collageJeg synes lige at jeg ville dele den her virkelig gode opskrift på en anderledes müsli. Mange (mødre) kender den som en “mælkebombe”, fordi den efter sigende skulle få ammende mødres mælkeproduktion til at stige. Jeg prøvede den da drengene stadig fik min mælk, og umiddelbart synes jeg at jeg kunne ane en smule forøgelse i mængden. Men, men, men…jeg endte som bekendt stadig med at gå over på flaske (og fortryder det stadig ikke ét sekund). Men opskriften har jeg faktisk holdt ved. Jeg er normalt ikke særlig glad for müsli eller granola om man vil. Jeg synes ofte at det bliver alt for sødt og jeg savner lidt det der modspil. Denne her müsli er abolut ikke i den søde ende, men kan sagtens piftes op med noget honning, hvilket også gør den ekstra crispy.

Ingredienser:

50 g hakkede mandler

50 g græskarkerner (evt. hakkede)

50 g durum mel

Kokos mel efter behag (jeg elsker personligt en masse!)

50 g sesamfrø

Smør eller kokosolie til stegning

Man starter med at smelte smør eller kokosolie på en pande, herefter heldes durum melet i, og man rører let rundt. Når det har fået en gylden farve tilsættes de hakkede mandler. Herefter tilsættes græskarkerner og sesamfrø. Til sidst tilsættes kokos melet (kokos bliver hurtigt brændt på, hvis det kommer på som noget af det første nemlig). Hvis man er til det, hælder man til slut en smule honning over. Det giver den der perfekte søde/salte kombination og sørger samtidig for, at müslien bliver ekstra sprød.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s