Skrig, skrål, tårer, smil og en helvedes bunke kærlighed i én stor pærevælling

Processed with Rookie CamGod damn det kan være hektisk herhjemme! Men det kan det jo i alle hjem. Men for lige at fremme forståelsen, tænker jeg at I lige skal tages med i hvordan de seneste to ugers tid har været.

Begge drenge er på det medicin man kalder Nexium. Det giver man mod refluks, som er mavesyre der bliver ved med at komme op (altså helt op til munden vel at mærke). Det slog i forvejen hårdt, at vi var nødt til at ty til medicin, når nu det går så godt med drengene. Men det var bare sådan at det egentlig slet ikke gik godt mere, da vi ramte terminen. Der blev smil og ro erstattet af timevise skrig og skrål og tydelige smerter. Uden at vi anede hvorfor. Vi kom sammen med sundhedsplejersken frem til, at refluks var en mulighed. Og drengene er som sagt på medicin mod det nu, og det (i samspænd med en gang møgbesværlig mad) lader nu til at virke. Huja!

Men før vi nåede hertil, blev begge de to små monstre nedlagt af diarré. Ahmen altså! Ikke kønt, og absolut noget der sparker til ens grænser. Ringe ringe til vagtlægen (vores egen uduelige læge var ikke til nogen hjælp!). Kunne det mon være medicinen? Det var der tvivl om, og da udsigterne til at det blev bedre, absolut ikke var i sigte var google den bedste mulighed. Her poppede emnet skjult forstoppelse op. Og da vi dagen efter Mikkels fødselsdag (gudskelov ikke på selve dagen) havnede hos vagtlægen (efter uendelige timers skrigeri) gav han os ret. Skjult forstoppelse kunne helt sikkert være en oplagt mulighed (bander vores egen uduelige læge langt væk, som bad os om at se tiden an en uges tid!). Så de blev sat i behandling med Movicol og nu godt en uge efter lader det til at virke.

Roen er tilbage og drengene er fulde af smil. Fantastisk endnu en gang at opleve det! Hver gang de smiler står mor her med tårer i øjnene. Kliché I know. Ufatteligt så stor en kærlighed man kan få til sådan to små væsener♥ Så pis være med at hele hytten har lagt sig med influenza efterfølgende (inkl. kærlighedsvæsenerne), bare der er smil og kærlighed!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.