10 mærkelige facts om mig

facts-billedeJeg tænker at det er tid til, at I kommer lidt ind under huden på mig (selvom det lyder en anelse creepy), og lærer nogle af mine måske knapt så velkendte sider. Derfor er det tid til 10 random facts om mig. Måske kan du selv nikke genkende til nogle af dem?

  1. Jeg elsker uldtrøjer og har en mindre afhængighed, når det kommer til at købe de nyeste fra H&M. Det er måske ikke lige det mest sexede (I know), men damn hvor er det rart at have en kæmpe blød uldtrøje på!
  2. Jeg elsker at lave mad, at kigge i kogebøger og se madprogrammer. Den kærlighed har jeg tydeligvis fra mine forældre. Dog er vi ikke altid enige om hvilken type mad vi bedst kan lide;). Jeg bruger madlavningen til at komme af med min kræsenhed, og indtil videre har jeg lært at elske Fenikkel, tun cappacio, svampe og har fået en ny afhængighed – nemlig krydderurter. Sjovt nok er de ting jeg før har haft så svært ved at spise, virkelig blevet nogle af dem jeg elsker aller mest nu.
  3. Jeg hader når man kan mærke at nogle har en aganda og er uærlige. Det er simpelthen noget af det mest ucharmerende. Så på den konto er der røget utrolig mange (nu tidligere) venner gennem årene. Jeg gider simpelthen ikke spilde tid på det. Derfor er min vennekreds lille og broget, men tæller dem jeg stoler aller mest på.
  4. Jeg elsker at løbe. Endnu en ting jeg engang har hadet som pesten. Men da jeg var 14 besluttede jeg mig for, at det skulle være slut med at frygte idræts timerne. Så jeg begyndte at løbe når jeg kom hjem fra skole. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var det bedste middel til at koble fra og komme mig ovenpå den sorg min familie var igennem – at min højst elskede mormor lige var død. Nu er løb og motion generelt blevet en måde for mig, at håndtere svære tider og hårdt pres.
  5. Jeg elsker regn, efterår og vinter. Regnen fordi luften er så frisk og fordi man lige så godt kan opgive ikke at blive våd og overgive sig til det nærmest meditative der er i regn. Efterår fordi det efter min mening er den smukkeste årstid med de brændte farver og den friske luft der nærmest varsler om kommende årstid – nemlig vinter, som er en tredje favorit. For hvem kan ikke lide sne, helt ærligt?
  6. Og apropos vinter, så elsker jeg jul. Så meget så jeg må have været nisse i mit tidligere liv. Haha. Jeg kan seriøst se julefilm året rundt (og jeg gør det!). Alle omkring mig hader det, men I don’t care. Sådan har jeg altid været, og nu hvor tyttebøvserne er kommet til, tvivler jeg på at den trang bliver mindre;)
  7. Jeg skråler løs i bilen – når jeg er alene vel at mærke! Jeg hader (som i virkelig hader) at synge når andre er til stede. Men elsker at kunne skråle løs til musikken, når jeg er alene i bilen. Så er der heller ikke nogen der brokker sig over musikvalget!;)
  8. Jeg elsker at få blomster, men hader at få blomster på mærkedage. Jeg er så træt af at blomster hurtigt bliver den nemme løsning. Som nu på min fødselsdag for nogle år siden, hvor jeg blev bombarderet med blomster, men faktisk kun fik en rigtig gave. EN! Men i stedet stod med jeg ved ikke hvor mange mere eller mindre identiske buketter, som alle døde den samme dag (jeg havde altså ikke noget med det at gøre!). Kald mig bare barnlig, men det er da for kedeligt at nogle ikke gider forsøge at finde en gave der passer til dig, og i stedet giver en gave der dør efter få dage. Jeg skal have et minde om dagen, som varer i mange år helst.
  9. Jeg elsker gør det selv projekter. Lige nu er tiden der bare absolut ikke, og det piner mig!
  10. Jeg hader at gå til frisøren. Synes altid at jeg bliver udfrittet om mit liv og hvad jeg laver, når jeg aller helst bare vil koble fra og catche op med vennerne hos de kendte og kongelige. Hvem kender ikke det?

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.