Det bedste middel mod appelsinhud og strækmærker

Processed with MOLDIV

SPONSORERET

Jeg synes egentlig at jeg er sluppet ret godt fra graviditeten – i hvert fald taget de komplikationer jeg har haft, taget i betragtning. Strækmærker er jeg ikke sluppet helt for. Eller det vil sige, de var der ikke før jeg fødte. De kom i forbindelse med fødslen så at sige. Og det har jeg det faktisk fint med. De sidder primært nederst på maven – under navlen, og er heldigvis i den milde grad. Men som med alt andet, så elsker jeg at optimere min krop og hud bedst muligt. Og i den forbindelse er et uundværligt redskab min derma roller fra Swiss Clinic (sponsoreret). For udover den jeg har til ansigtet, har jeg også en til kroppen, som netop er virkelig god til at booste huden med sine 1 mm nåle. Særligt sammen med deres Anti Cellulite Gel. Jeg er jo af gode grunde først lige gået i gang med den på maven, men jeg har virkelig gode erfaringer med den i forhold til cellulitis på mine lår, så jeg er ikke tvivl om at den kommer til at hjælpe.

Processed with Rookie Cam

Swiss Clinic kan for resten købes hos Matas nu – det samme kan et af mine andre yndlings mærker – nemlig Foreo. Så er tippet hermed givet videre:)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.