En helt speciel lørdag

Dem der så med på Instagram i lørdags, ved at det var en meget speciel dag. Det var nemlig dagen hvor M og jeg endelig blev gift. Jeg har ikke skrevet noget om det her på bloggen, fordi det ikke var et bryllup med alt det hejs der oftest følger med nutildags. Det var et intimt bryllup på rådhuset, som dog absolut ikke skreg af rådhus bryllup. For det foregik i det fineste lokale, med super meget historie, hvor man ikke kunne andet end at tænke wauw.Emilie Qui

Vi har jo siden forlovelsen for et år siden godt vidst at bryllup ligesom var noget der kom, men i og med at tvillingerne har meldt deres ankomst og der er sket så meget på familiefronten, valgte vi at sige “nu gør vi det sgu”. For det har aldrig været det overdådige kirkebryllup, med tyl i lange baner, som vi har haft i tankerne. Selvfølgelig ville vi gerne have en fest for de nærmeste, men den er heller ikke lagt på hylden. Det vigtigste lige nu, var bare at M og jeg sagde ja til hinanden, så der ikke ender med at gå evigheder før det sker. Det er jeg virkelig ikke fan af sådan noget. Lange forlovelser forstås. For hvis man ved at man vil giftes, hvorfor ender man så med at vente så lang tid?

Nå men tilbage til brylluppet. Det var som sagt helt low key – med undtagelse af vores bil, som fik besøg af vores søde venner, og i den grad fik sig en make-over. Det kan ses her 😉Emilie Qui

Vi blev viet om eftermiddagen, på det der sidenhen viste sig at være årets varmeste dag. Pyha! Vi blev viet af borgmesteren, som gav sig utrolig god tid, og gjode dagen helt speciel. Der stod champagne (og sodavand) klar på bordet, og da den var drukket, spurgte han om han ikke lige skulle åbne en til. Den var vi med på, selvom jeg personligt nøjedes med det ene glas. Jeg havd valgt en simpel hvid kjole med blonde ærmer fra Asos. Ja undskyld til jer bryllups entusiaster, når man står med en vom der svarer til en højgravids, er det ikke så vigtigt at stå i det store overdådige skrud. Så det blev helt simpelt. For hvem ved, måske tager vi en kirkelig velsignelse på et senere tidspunkt. Efter vielsen, hvor vi kun var en håndfuld af vores aller nærmeste, tog vi mod Rungsted havn hvor den stod på kølige drinks. Herefter tog vi på Rungsted Kro og spiste. Alt i alt var det den helt perfekte dag, som virkelig var afslappende og hyggelig, og en hvor vi begge kan se tilbage på den og smile over, vor simpelt det kan gøres, men hvor det bare betyder al verden. For selvom den ikke indeholdt hverken kirke, det store skrud eller hele den pukkelryggede, så var det den perfekte dag, som vi altid vil huske.Emilie Qui

Vielsen har derudover også en betydning i relation til bloggen, for det betyder nemlig at jeg nu deler navn med min dejlige mand. Et navn som fremover også kommer til at fremgå her på bloggen, når jeg lige har fået ordnet de tekniske detaljer omkring det♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.