Et tilbageblik: London

Åh god damn it – mit kamera strejker og giver i anledning af disse solskinsfyldte dage kun overbelyste billeder, no matter what. Prøvede at kigge nærmere på det i går. Men må godt nok indrømme at mine færdigheder indenfor den verden er begrænsede. Men det betyder altså ikke at jeg er gået i totalt hi – selvom jeg nok godt kunne trænge til det, med den mave jeg efterhånden holder mig.

Nå, men i stedet betyder det et tilbageblik på sidste års tur til London i maj måned. Et passende tilbageblik, for hold da op hvor er der sket meget siden. London var en fantastisk by, og vokser nok egentlig mere og mere på mig. En tur dertil bliver nok ikke lige i den nærmeste fremtid, men hvem ved. Emilie QuiEt af mine favorit steder var uden tvivl undergrunds (bogstavelig talt) caféen Attendant som lå i et gammel herre pissoir. Det er åbenbart noget de rigtig er begyndt at gøre sig i, altså at lave enten caféer, boliger eller lignende i nogle af de forladte steder – heriblandt toiletter, der er under jorden, fordi der efterhånden er mangel på betalelige boliger. Det er utrolig billige løsninger, hvor der faktisk er ret meget plads, og i de bolig programmer jeg har set, er de virkelig utroligt at se, hvor meget de rent faktisk ender med at få ud af det. Emilie QuiEt af mine favorit spisesteder vi var på, var Jamie Oliver’s restaurant i Covent Garden. Jeg er absolut ikke den store fiskespiser og har desværre en kræsenhed, som stadig klæber til mig, selvom jeg virkelig prøver at blive bedre. Men fish’n chips er altså noget jeg virkelig elsker. Men for pokker hvor skal det også være lavet ordentligt. Og hold da op, det skal jeg da lige love for at det var. Jamie Oliver er kendt for sin fish’n chips som er indhyllet i den lækreste dej som indeholder en del øl, hvilket gør den virkelig sprød og crispy. Jeg har stadig hede drømme om lige netop den ret, og har aftalt med M at vi meget snart altså skal prøve at lave de selv. For i teorien burde det ikke være svært – i teorien ja;)Emilie QuiEt af de sidste stop på turen var i Hardy’s Original Sweetshop. Hold op hvor var den bare fin. I ægte gammeldaws stil stod den sødeste mand i hvid skjorte og med forklæde og dansede rundt i bar glæde, mens han ivrigt fyldte slik i poser til de ventende gæster. Det var virkelig en af de fineste slikbutikker jeg længe har set, og havde et fantastisk fint udvalg af sjove og lækre søde sager.

En af de ting vi elsker aller mest ved at rejse, er at finde de der små pudsige steder ligesom Attendant. Vi er begge (virkelige) kaffeelskere – ja okay, vi er kaffefanatikere. På den gode måde. Så yndlings stederne er ofte de der små twistede kaffebarer, der ikke nødvendigvis gør meget ud af indretningen, men dæleme ved hvordan man laver en kop kaffe. Sådan nogle steder var der heldigvis rigeligt af i den dejlige by. Og selvfølgelig er der også en masse andre herlige steder – også for dem der ikke lige synes en kop kaffe er noget at skrive hjem om;)

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.