Nu ved vi hvad vi skal have – og hvad der skal købes;)

image

1   2  3   4   5   6  7  8   9

Indlægget kan indeholde affiliate links

I går var vi til misdannelses scanning af de to små. Den gik rigtig fint, bortset fra at vi er nødt til at komme igen, for at tjekke deres små hjerter, for fotogene var de sgu ikke. Haha… Men præcis som vi egentlig hele tiden har gættet på, gemmer der sig to små drenge. Sjovt at man kan have en fornemmelse af hvad det er, uden overhovedet at have en grund til at tro netop det?

Jeg har egentlig altid forestillet mig at jeg ville få en pige. Ikke fordi det er det jeg helst vil have. Bare de er sunde og raske, så er jeg glad. Men det er sådan lidt “nyt land” for mig, med to drenge. Til gengæld er min familie virkelig proppet med piger, så det er sgu nok meget sundt med lidt modspil;)

Til scanningen blev vi endnu en gang spurgt om vi har fået hjælp – altså i form af fertilitets behandling, da det ofte er det der giver tvillinger. Men nej det har vi ikke. Til stor benovelse for den der spørger, som hurtigt fortæller os, at det er flot. Ved ikke lige hvad jeg skal lægge i det der “flot”, men det er åbenbart meget stort at det er naturligt, og så oveni købet to drenge. Vi fik jo, som jeg også tidligere har skrevet, at vide i sensommeren, at det godt kunne blive svært at få børn, og at vi nok skulle have hjælp. Hvilket var præcis det jeg frygtede. Så jeg smed mine piller, og så måtte vi se. Nogle måneder efter stod jeg med testen i hånden, som så skulle vise sig at dække over to små fine drenge. Underligt som livet nogle gange kan udforme sig;)

Nå men det var jo egentlig overhovedet ikke det det skulle handle om. Det skal handle om interiør til børneværelset. Vi har købt en brugt lilleper seng (Sebra seng), som trænger til en kærlig hånd i form af noget maling. Den skal de to tosser ligge sammen i, den første tid. Senere udvider vi med en til (altså seng, ikke baby!!), så de har en hver. Nogle tvillinger ligger bedst og sover sammen, andre hver for sig. Så det tager vi lidt som det kommer. Men nu har jeg så forelsket mig i puslebordet fra Sebra, som matcher sengen. For helt ærligt, så synes jeg at de fleste pusleborde er noget så grimme og urimeligt dyre. Dyrt er det her desværre også, men så vil jeg heller bruge penge på et jeg rent faktisk kan lid. Så nu må vi se. Man har jo lov til at drømme.

Desuden sidder jeg med jævne mellemrum og sukker og savler over alle de fine sager man kan få til værelset. Hold op hvor er der sket meget inden for den kategori. Nu er det jo ligefrem ting der er pæne at se på!

Jeg har fundet de ting som vi uden tvivl skal have på værelset og den lækreste pusletaske fra Day til mig, som jeg virkelig bare synes er for pæn. Jeg har virkelig forelsket mig i Kongens Sløjds Parachute serie. Hold op hvor er det bare fint. Det samme med alt det lækre sengetøj og tilbehør fra Liewood, som bare er så fint og enkelt. Jeg synes virkelig det er så fint, at det efterhånden er kommet så mange mærker, som har interiør der både kan bruges på børneværelset, men også i de voksnes soveværelse, fordi det er så fint og enkelt. Jeg har virkelig også forelsket mig i Cam Cam’s lækre produkter, som både laver fine ting til piger og til drenge. Jeg synes ellers virkelig ofte at mærker laver heelt vildt fine ting til piger, men mega grimme ting til drenge, som bare skriger af farveforvirring.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.