Tøsetur til Madrid

Pyha jeg synes lige at weekenden er begyndt – men nej nu er søndagen allerede snart overstået. Jeg kom hjem torsdag aften, efter nogle dejlige dage i Madrid med min mor. Den “sidste” sådan rigtige tøserejse, inden Mikkels og mine twins kommer til verden;)image

Vi ankom til Madrid mandag formiddag. Jeg nåede at få. Smule stress på, fordi Mikkel og jeg havde knoklet hele weekenden med det nye køkken, så jeg glemte helt at nyde at min weekend jo rent faktisk fortsatte og blev til en tur til Madrid. Men lige så snart jeg stod i lufthavnen, sænkede roen og skuldrene sig. Pyha.image

Det regnede faktisk den først dag, men så minimalt at man næsten ikke lagde mærke til det. Specielt ikke fordi vi fandt ud af, at der lå en Churros café lige rundt om hjørnet fra vores hotel. Hvor heldig har man lov til at være?? Jeg siger jer de smagte godt! De spaniere ved virkelig hvordan man laver Churros, der får Tivolis til at ligne en gang slatne frankfurtere. Nå men nok om bagværk og slatne sager.image

Her får I lidt random billeder fra vores tur♥image image image

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.