Påske fridage

imageGo’ formiddag! Håber I har nydt påskedagene, selvom vejret i går godt nok ikke var af den mest spændende karakter. Vi startede påsken med at få malet vores nye køkken, og knoklede med af få afdækket først. Jesus (det er jo påske!) det er et stort rum! Men det gik heldigvis rigtig fint, og vores elskede nye bordplade overlevede – endda uden malerpletter;) image

Lørdag smuttede vi så i sommerhus, for at hygge og joine mine forældre til en påskefrokost i går. I dag kan vi så fejre min fars fødselsdag og nyde det skønne vejr – og senere fejre at vores lille bullerfnis også har fødselsdag og bliver “hele” 3 år;)

God dag allesammen♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.