Når alting står stille

imageUndskyld for stilheden, men på grund af et dødsfald i min nærmeste familie, står bloggen og egentlig også resten af livet stille for en stund.

Jeg har lige lidt behov for at trække stikket, og komme ovenpå igen. Men jeg vender stærkt tilbage – vær sikker på det. Men indtil da har jeg givet mig selv fri. Fri til at være ked af det, og til at være sammen med dem omkring mig, og fri til at samle tankerne uden konstant at blive mindet om den dårlige samvittighed, over fraværet på bloggen.

Kram til jer, vi ses om nogle dage♥

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.