Lifesavers til fint skandinavisk hår

Emilie QuiIndlægget indeholder et sponsoreret produkt samt mulige affiliate links

En af de ting jeg har lært med årene, er at købe lidt dyrere produkter. Dyrt er ikke altid lig med bedre, men mange gange er der altså noget om snakken. Det tog mig 3 år at tage mig sammen til at investere i Moroccanoil produkter, og jeg har absolut ikke fortrudt. Jo, de er dyre sammenlignet med andre produkter. Men de er søreme også gode.

Og hvis man skal investere i lidt dyrere produkter. Så synes jeg at jeg vil anbefale disse tre produkter til håret. Specielt hvis man som mig har det klassiske “fine skandinaviske” hår, som ofte klasker sammen og ser tyndt ud. For der er altså hjælp at hente.Emilie Qui

Root Boost fra Moroccanoil er som navnet antyder, en booster til rødderne, som giver mere volumen, når man tørrer håret. Den fås ofte i en æske, med sin makker Volumizing Mousse (også fra Moroccanoil), som er en mousse til håret (selve længderne) som giver fylde. Begge dele er med til at give tekster til håret, som også afhjælper netop det at håret ofte klasker. Derudover hjælper det mod elektrisk hår, som ofte kan være et problem, ved skiftende temperaturer og luftfugtighed.

Sidst men ikke mindst, vil jeg endnu en gang anbefale, at man investerer i Kérastase Elixir Ultime (sponsoreret), som jeg jo var så heldig at få lov til at teste, for et par måneder siden, og som hurtigt blev en sikker vinder i mit hår. Den er virkelig god i spidserne af håret, hvis de er tørre og kedelige. Det bedste ved den olie, i forhold til mange andre, er at det er en spray der ikke lægger sig tungt hen over håret. I stedet er den let i konsistensen og tynger ikke håret. Derudover har den en utrolig lækker duft og fås i flere varianter. Heriblandt en til farvet hår, som jeg helt sikker også skal prøve.

Produkterne kan bl.a. købes hos her

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.