Det obligatoriske tilbageblik på 2015

Så er det sgu ved at være den sidste dag i år…tøhø. Og dermed er det tid til et tilbageblik på året der gik. Der er jo som bekendt sket en hel del i løbet af året. Og det skal ikke være nogen hemmelighed at det har været et af de hårdeste år for min kæreste (kommende mand) og mit vedkommende. Så jeg må sgu ærligt sige, at vi satser på at 2016 bliver noget bedre, og med færre bekymringer.

Nå men here it goes!

Jeg fejrede min fødselsdag på Gorm’s i Magstræde – uvidende om at der samtidig fandt et terrorangreb sted. Jeg husker tydeligt at det var den mest modbydelige følelse at komme hjem til nyheden om det.Emilie Qui

I april var jeg på tilskuerpladsen, da Damnark spillede ishockey landskamp mod Schweiz. Vi tabte desværre, men det var en fed oplevelse at være med!Emilie Qui

April måned var samtidig den måned, hvor min dejlige kæreste valgte at spørge, om jeg ville giftes med ham. Det blev selvfølgelig til et ja. Hvornår det skal finde sted, ved vi endnu ikke. Men glæder os begge utrolig meget, og vil ikke have noget stress omkring det. Emilie Qui

Så var der vores London tur, som absolut var et hit. Jeg glæder mig allerede til at komme tilbage dertil snart. Emilie Qui image

I sommers blev vi Danmark hvor vi var henholdsvis i sommerhus i Hornbæk og i Asserbo. Jeg elsker virkelig de danske somre, og kan slet ikke undvære vores sommerhus ture. De er bare lige med ultimativ afslapning. Emilie Qui

Hel over sommeren købte vi desuden vores lejlighed og satte gang i et køkkenprojekt (læs: mareridt) der endnu ikke er nået i mål. Men det sker forhåbentlig snart!

Samtidig med at køkkenprojektet blev sat i gang, blev vores højt elskede buller Karla pludselig syg. Det var ét stort mareridt at finde ud af hvad hun fejlede. Men det lykkedes, og hun er 7-9-13 i bedring. Men selvom der er bedring, tør vi ikke rigtig jinxe det. Så vi tør næsten ikke rigtig tro på. Men vi sætter endnu større pris på den lille prut, kan jeg godt sige jer! Emilie Qui image

I efteråret fik jeg endelig lavet den tatovering, som jeg har sukket efter i lang tid. Og jeg har absolut ikke fortrudt det;) Emilie Qui

Vi har fået lavet en masse lækre drinks – her er det med Jensen Gin, som vi er blevet rigtig glade for. Drinks er altså en møghamrende hyggelig ting som uden tvivl vil være et hit i mange år fremover.Emilie Qui

Nu er der kun tilbage at sige tak for et begivenhedsrigt år! Tak til alle jer fantastiske læsere, der dagligt gider følge med her på bloggen og på Instagram – I er sgu guld værd♥

Og tak til de fantastiske firmaer og PR bureauer der har givet mig mulighed, for at teste nogle af alle de fantastiske produkter der findes – I har i den grad været med til at gøre bloggen langt mere spændende. Og jeg har virkelig haft det sjovt med det undervejs. Jeg glæder mig allerede til at teste og anmelde videre i 2016♥

Vi ses på den anden side, og fald nu ikke ned at stolen når I skal hoppe ind i 2016. Det vil sgu være en kedelig start!

Kys♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.