Ja nu er det jul..

Emilie QuiNu er det ved at være jul og der er lukket for vandet, i det man engang kunne kalde køkkenet. Nu tæller det tre halvtomme skabe og nogle skuffer, som indholder de sidste sørgelige rester af vores mad. Vores ellers så store stue er nu begrænset til et område på 5 kvm – resten har overgivet sig selv til den overvældende mængde af kasser til det nye køkken. “Er det et helt hus I skal have?”, spurgte manden fra IKEA. Det føles sådan. Der er i hvert fald ikke meget hjem tilbage.

Alle hvidevarer står stablet i den ellers tidligere så pompøse forstue (javist, sådan en har man når man bor i en kommune der hovedsageligt er beboet af pensionister), og giver en nærmest jungle agtigt fornærmelse, når man kanter sig igennem for at nå til toilettet.

Jaah nu er det jul, og julestemningen er da i det mindste på plads. Den lille plads der nu er. Jeg fik nemlig reddet vores juletræ, fra at blive klemt inde i et hjørne af stuen, gemt væk bag ved køkken kasser. Og selvom der snart ikke er flere chokolader i min Summerbird kalender og jeg ikke kunne vente med at give både hund og kæreste adventsgaver, og i stedet endte med at give dem flere dage før tid, så går det nok.

Og pyt med at jeg lagde mig syg til årets firma julefrokost, at den ene gave til kæresten blev afsløret i sidste uge, fordi emballagen den blev leveret i med posten absolut ikke var neutral (hmm, kunne det mon være en julegave), at pengepungen er tom og køleskabet ligeså. For nu er det jul.

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.