Test af Kérastase Elixir Ultime

Emilie QuiIndlægget er sponsoreret af Kérastase

Selvom det nok er den mest stressende tid, med alt hvad der sker i lejligheden lige nu, så er julestemningen ved at være rigtigt på plads. Og med den følger også de der stunder af selvforkælelse, som jeg virkelig synes er vigtig – særlig når alt omkring en emmer af stress.

Jeg fik for noget tid siden lov til at teste nogle af Kérastase’s lækre Elixir Ultime produkter for noget tid siden, og der var ingen der hørte mig sige nej, kan jeg godt love dig for. Og jeg må sige at det har været en fornøjelse. Mit hår er lækkert blødt og velduftende og skinner uden lige. Sidst jeg prøvede nogle af deres produkter, var da jeg fik den lækreste gave med deres serie til farvet hår, af en veninde. Allerede den gang var jeg virkelig imponeret over hvor lækre produkterne var, og hvor godt de virkede på mit hår. Jeg må ærligt (som i fuldstændig ærligt!) sige at denne gang bestemt ikke er en undtagelse. Det er vitterligt nogle lækre produkter, som er de høje priser værd. For let’s face it. De er desværre i den dyre ende.Emilie Qui

Men hvorfor så ikke ønske sig dem, når julen nu nærmer sig? Det har jeg nemlig tænkt mig at gøre. For efter jeg fik produkterne, som er til fint hår, har jeg faktisk valgt at få farvet mit hår, hvorfor serien til farvet hår er bedre. Så den er derfor hermed skrevet på ønskelisten. Selv min frisør var ikke bleg for at give mig komplimenter for at mit hår var dejlig blødt og skinnede utrolig flot, så det må da være det ultimative kompliment;)

Specielt olien er en favorit for mit vedkommende, og jeg bliver stadig overrasket over at den ikke fedter, men føles florlet i håret og dufter fantastisk.

Du kan læse mere om Kérastase’s lækre produkter, og se hvilke der passer dit hår her ♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.