Frem med saksen og pak

Emilie QuiEngang var jeg rimelig hæderlig til det der med fancy gaveindpakning, men på det seneste er det gået op for mig, at jeg er faldet rimelig meget af på den, på det område, og nærmest er nede på børnehave stadiet, hvad angår indpakning. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men flere gange har jeg siddet og krummet tær og forsøgt at gøre mig så lille som mulig, når der er blevet grinet af en bestemt pakkes ydre. Okay, det var mig. Og nej den var måske ikke lige til en reportage i et bolig blad. Men det er der heldigvis råd for.

For man behøver jo gudskelov ikke en videregående uddannelse for at mestre den slags. Det kræver bare lidt vilje, lidt øvelse og sidst men absolut ikke mindst noget inspiration. Og der kommer Pinterest endnu en gang på banen. For dulan da, hvor er der dog mange lækre inspirationsbilleder indenfor det emne – altså Christmas gift wrapping.

Selv tror jeg at jeg holder mig til det mere simple og lidt rustikke (som en del af billederne ovenfor), men er man i sit krea hjørne, er der også virkelig mange semi komplicirede projekter for den flittige.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.