Min ønskeliste – so far…

Emilie Qui

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 //

Jeg synes egentlig jeg sidder i den samme situation hvert år. Jeg finder et hav af ønsker i løbet af året, men glemmer at notere dem. Og når julen så nærmer sig, er jeg helt tom for ideer, og ender ofte med nogle lidt halvhjertede ønsker. Men….i år er det anderledes. Jeg har nemlig for én gang skyld fundet en masse af de ting jeg virkelig ønsker mig, og ligefrem husket at nedfælde dem på papir. Ja bevar mig vel, det er sgu sandt!

Der er ikke afsindig mange ønsker, og flere er afarter af hinanden, hvis man kan sige det sådan. Altså ønsker der ligger tæt op ad hinanden, men har nogle små ting til forskel. Men her er altså nogle af de “vigtigste”.

Jeg tror det største ønske må være nogle flere lækre smykker. Og her taler jeg om nogle smykker der holder mange år frem. Så selvom trend smykker er dejlige og alt det der, så er jeg dælen dyleme træt af at de inkasserer en hel del på navnet og ofte slækker på kvaliteten. Så derfor har jeg fundet frem til bl.a. smukke og aldeles tidsløse halskæde i rødguld og med en hvid safir (så det hænger lidt sammen med min forlovelses ring). Men hold op hvor var det farligt at give sig i kast med at finde ønsker i smykkeverden. For ih hvor er der mange flotte sager. Heriblandt også en del ringe, som vil passe ualmindelig godt sammen med min højt elskede forlovelses ring, som hermed også er skrevet på ønskelisten.

Derudover er mit andet store ønske en af Clarisonic’s lækre ansigts børster, som jeg håber på kan hjælpe min hud lidt på vej. Jeg har i hvert fald ret stor gavn og glæde af min nuværende, som dog er uden motor.

Nå men udover det andre lækre sager på billedet her, indeholder min egentlige liste også en del lækre sager fra bl.a Ganni, Day Birger et Mikkelsen og Moroccanoil, men mon ikke at de fleste af dem også finder frem til bloggen før eller siden;)

Indlægget kan indeholde affiliate links

Published by

One thought on “Min ønskeliste – so far…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.