Interiør: Marrokanske tæpper

Emilie QuiKender I ikke de der perioder hvor tiden flyver afsted, samtidig med at det føles som om uret er gået i stå?

Måske er det fordi det hele egentlig er gået lidt i stå herhjemme. Eller, det føles i hvertfald sådan. Håndværkerne har invaderet vores ellers så dejlige lejlighed, og har gjort den til et støvet helvede at være i. Ingen ovn, intet komfur og ingen opvasker. Ingen hjemmelavet mad. I hvertfald kun i sparsomme mængder, og helst kun det der kræver minimal opvaskning.

Og som altid når det hele sejler, drømmer jeg mig væk i pæne ting og sager, og lader som om at vi bor i noget der var taget ud af et boligmagasin. For det skal nok blive bedre. Jeg lover at der er en mening med galskaben. Men indtil da drømmer jeg om de lækreste bløde marrokanske tæpper, der kysser ens bare fødder og gør en glad i låget, over det dejlige farver og mønstre. For de er da bare noget af det smukkeste! Emilie QuiDet er uden tvivl et julegaveønske at få et smukt marrokansk tæppe, men de er desværre også ofte i den dyre ende. Så det er nok desværre ikke i år der ligger. Men okay, det ville nok også fylde lidt. Der skal jo også helst være plads til andre sager;)

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.