Biftur og en date på Gorms

Emilie QuiWeekenden har budt på en masse hyggelige ting, selvom jeg ikke har været top frisk. Fredag fik jeg langt om længe lavet den tatovering, som jeg længe har ønsket mig. Men mere om det i et seperat indlæg.

Mikkel og jeg aftale at vi søndag skulle ind og se den nye James Bond film, og valget faldt på Fields nye lækre biograf. Det var første gang vi var der, men var virkelig positive over hvor ustresset der er. Jeg synes nemlig godt at en tur i Kinopalæet kan være pænt stressende. Men her var der fred og ro, og filmen var absolut pengene værd.Emilie Qui

Lørdag fik vi et tip om at der var åbnet en Gorms ude ved Fields, så da vi ikke havde fået noget mad før filmen, var det oplagt at starte der. Egentlig ville jeg virkelig gerne have haft deres lækre pizza (den med skinke, svampe og mascapone er sindssyg god!), men der var altså ikke nok plads i maven til sådan en fætter. Så det blev en pizza sandwich med Spicy salami i stedet – også pænt go’ skulle jeg hilse og sige. Og det var altså et godt træk ikke at vælge en hel pizza. For før vi vidste af det, var vores deler popcorn byttet fra en medium til en large, fordi det åbenbart var billigere. Så vi daffede mod salen med en popcorn der kunne mætte en sulten sønderjysk familie på 5!Emilie Qui

Jeg synes det er virkelig rart, at er åbner nogle fede spisesteder, som ikke ligge i midtbyen, for ærligt så er det altså lidt trættende at skulle der ind hver gang. Og da Gorms ikke er åbnet inde i selve Fields, men lige ved metro indgangen, er der heller ikke den der center vibe over stedet. Næ det er et super fint og hyggeligt sted, med deres (som altid) utrolig lækre mad.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.