Hej fra læderstuen

Emilie QuiPyha hvor griber det om sig, når man sådan skal have lavet køkken i et helt andet rum. Den sidste tid er gået med en masse håndværksmæssige aftaler, beregninger og bekymringer. Og selvom køkkenet ikke er sat op, eller påbegyndt for den sags skyld, så er resten af lejligheden nu forberedt på ændringerne.

Det betød et farvel til vores Hay reol (som før skrevet), et farvel til en hvid reol og et farvel til vores ellers højt elskede spisebord, der simpelthen blev alt for stort og klodset. Valget faldt derfor på et klassisk IKEA spisebord, hvor stellet nemt kan skiftes, og prisen bestemt ikke skræmmer nogen væk.Emilie QuiNye stole er det også blevet til. Det har faktisk været et ønske, mere eller mindre siden vi flyttede ind, da vores tidligere egentlig bare mest var købt som en billig løsning, der på sigt skulle skiftes ud. Det fik vi dog aldrig gjort, før nu i hvert fald.

Det var egentlig planen at de skønne Opjete Chaise Hemmeningway stole i cognac farvet læder skulle flytte ind. Lige indtil kæresten (for 7. gang) ombestemte sig. Og når kæresten er ham der bliver ens kommende mand, får en helt igennem glimrende idé tænker jeg, at det kan være et smart move at lade ham bestemme. Og når stolene oveni købet er nogle der falder præcis i min smag, er det jo bestemt kun en win-win. Så her i de nye basser så. I sort læder (så de rigtig kan matche vores sofa, og så jeg kan sige at vi nu også er ejere af en vaskeægte læderstue!).Emilie Qui

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.