En update på Karla

Emilie QuiSå er det vidst på tide med en update på Karla. Hun kom jo som sagt på KU Dyrehospital i torsdags. Her kom hun i væskebehandling og fik taget nye blodprøver samt celleprøver af leveren om fredagen, hvilket jo så vil sige at hun overnattede der. Jeg kom hjem til en lejligheden der lige pludselig var overvældende tom, hvilket virkelig overvældende mig.

Jeg ventede nervøst på at høre, om vi kunne hente hende fredag eller om hun skulle blive derinde. Det afhang af blodprøverne og hvor godt hun tog det med celleprøverne. Pyha det var hårdt at vente. Men det var vi nødt til, for uanset hvad skulle hun blive de til fredag, for ellers ville blodprøverne ikke være retvisende.

Fredag ringede de så til Mikkel. Det var egentlig meningen at de skulle have ringet til mig. Jeg havde egentlig bare sat Mikkels nummer på for en sikkerheds skyld, hvis der nu skulle være noget galt med min telefon. Men for at være helt ærlig, så var jeg virkelig glad for at de ringede til ham. For jeg havde nok stortudet lige gyldig hvad svaret var.

Men det foreløbige svar var godt. Ingen tegn på kræft eller en leversygdom. Så umiddelbart tydede det på en forgiftning. Jeg turde ikke tro på det, da Mikkel ringede, så jeg var nødt til flere gange at spørge om der var noget han holdt tilbage. Det var der heldigvis ikke. Så vi kunne hente hende allerede nogle timer senere. Emilie Qui

Vi var så spændte da vi kørte ind for at hente hende. For hold nu op, hvor havde vi savnet hende. For ikke-dyremennesker kan det sikkert lyde komplet åndssvagt, men det er virkelig utroligt så meget sådan en lille klump kan betyde. Så gensynsglæden var enormt stor.

Den lille buller havde haft en fest på dyrehospitalet, hvor hun var blevet nusset og hygget om, til trods for omstændighedernerne. Hun snorksov i bilen på vej hjem og det samme gjorde hun resten af fredagen og lørdagen, med undtagelse af et par bullerflip fyldt med glæde.

På torsdag skal vi ind til et opfølgende tjek og nye blodprøver. De sidste blodprøver viste at levertallene var faldet markant (selvom de stadig er for høje) over de tre dage, hvilket underbygger forklaringen om en forgiftning. Så hvis de næste viser endnu mere forbedring er det uden tvivl en forgiftning. Men nu må vi se, tvivlen og nervøsiteten ligger der nok stadig, så jeg tør ikke tro på noget endeligt endnu, selvom alt taler for noget positivt.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.