En hel drink i håret er bedre end en halv i glasset

Emilie QuiIndlægget er sponsoreret

For noget tid siden tikkede der en mail ind, hvor jeg blev spurgt om jeg ville teste en af de nye shampooer fra OGX, som lige er kommet til Danmark. Hvornår siger man nej til det? Specielt når man er ret kræsen med hårpleje og har et hår der trænger til kærlig pleje lige nu. OGX er et af de bedst sælgende hårbrands i både USA og i Storbritanien. Det er faktisk et af Boots bedst sælgende brands!

Jeg har testet deres Nourishing Coconut Milk Collection, som er til normalt hår. Den er lavet med kokos mælk fra Filippinerne og med proteiner fra æggehvider der fugter og styrker håret. Det er ikke noget hemmelighed at min kærlighed for kokos er rimelig stor, så derfor faldt valget på den. Men shampooerne fåes i 5 varianter med tilhørende conditioner og (til nogle også) en oil mist, så det var ærlig talt rigtig svært at vælge.

Jeg testede shampooen på rigtig godt og grundigt fedtet og en anelse tørt hår. Den dufter faktisk af en anelse af piña colada, men ikke på den der vamle måde. Duften i flasken er en del mere markant end den der bliver efterladt i håret, så bare rolig – du kommer ikke til at lugte af happy hour i Sunny Beach!

Nå okay, men væk fra associationerne der er forbundet med Sunny Beach. Mit hår fik to gange hårvask fordi jeg har hørt fra kloge mennesker, at første gang renser og anden gang plejer. Anden gang vask blev efterfulgt af conditioner og da håret var sådan håndklæde tørt fik det med olie misten. Jeg frygtede lidt at den ville tynge håret ned, men den var utrolig let i konsostensen og forsvandt hurtigt ind i håret.Emilie QuiDa jeg fik tørret håret gav jeg lige spidserne en ekstra gang olie og lavede herefter bølger i håret. Normalt er mit hår nemlig fladt som i en pandekage!

Jeg må virkelig sige at mit hår føles lækkert. Det er overhovedet ikke tungt eller fedtet på nogen måde, men lækkert blødt og velplejet. Jeg synes ellers virkelig at der er en hårfin grænse mellem plejet og olieret og tungt hår. Men helt ærligt, så synes jeg virkelig at produkterne gør det super godt. Så godt så jeg i hvert fald også skal teste deres Biotin & Collagen Collection som skulle give mere fylde til håret, og uden tvivl også deres Renewing Moroccan Argan Oil Collection som er god til den der ekstra pleje af meget tørt hår.

Shampoo serierne kan lige nu købes i blandt andet Bilka, hvor de sælges til intro pris. Så hvis du vil have fingrene i en, er der altså penge at spare.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.