Bryllups panik!

Emilie quiJeg er single her til aften. Kæresten er sendt til ishockey, mens jeg nyder noget ro. Derfor er temaet ultimativt pige tema. Nemlig bryllup. Vi har, siden min kommende mand (stadig mærkeligt at sige) stillede det store spørgsmål, talt en del om det, men har ærlig talt ikke haft tid til at planlægge noget som helst. Så det er egentlig ret spænende at se hvornår det bliver. Høhø..

Men det kommet til at ske, det er helt sikkert. Ikke noget med årelange forlovelser her. Dem har jeg altså aldrig kunne forstå, hvorfor vente i flere år, når man nu har besluttet sig??

Nå men pt har vi to temaer i tankerne. Det ene er klassisk bryllup der holdes ude, så vi kan nyde dagen og blive serviceret. Men det er umiddelbart også den dyre måde. For de dersens bryllup steder ved søreme godt hvad de skal have for det?!

Den anden mulighed er et havebryllup, med lanterner og lyskæder. Umiddelbart synes jeg den idé er sindssygt hyggelig. Desværre er det også bare noget, hvor man selv skal stå for en hel del, hvilket jeg må være ærlig at sige at jeg ikke gider. Ja doven type, jeg ved det;)Emilie Qui

Med hensyn til tøjet kan jeg slet ikke overskue det! Der er jo så mange lækre muligheder, men hold op hvor er det altså bare dyrt! skal det være kort eller langt, blonde eller satin, Louboutin stiletter eller er det for meget??

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.