Fall feelings

Emilie QuiEn af de ting jeg glæder mig helt vildt meget til her i weekenden, er at hoppe i en blød og lækker strik og ærlig talt bare slappe af. Gerne med en donut i den ene hånd, et magasin i den anden og en kop te på bordet. Jeg synes virkelig at det er blevet hurtigt efterår med blæst og kulde. Og når man går tur godt og vel 3 gange om dagen (som minimum) med den lille buller, kan man godt blive lidt træt af vejret og mest af alt have lyst til at gemme sig væk i en vamset strik. Så derfor tænker jeg at det må være den perfekte måde at nyde weekenden på, når man altså ikke lige er ude og blive helt vindblæst. Og altså, hvornår er en donut en dårlig idé? Cleans nye duft Cashmere er lige landet, og er straks blevet føjet til ønskelisten, netop fordi den bare minder mig om den der efterårs følelse som jeg elsker, hvor det bare er super hyggeligt at tage en lækker strik på og slappe af indendørs.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.