Bambi lashes

Emilie QuiInden weekenden kom, nåede jeg lige præcis at få ordnet mine vipper. For første gang i det der føles som uendelig lang tid. For dem der ikke kan huske det, fik jeg i starten af august opereret mine øjne og det betød nul vipper og øjenmakeup i lang tid før og i lang tid efter. Emilie Qui

Men det er heldigvis slut nu. Jeg havde besluttet mig for at de skulle være endnu længere den her gang, så jeg rigtig kunne nyde dem, og hold op hvor er jeg glad for dem. Det er de flotteste vipper til dags dato. Emilie Qui

Det er virkelig blevet en afhængighed for mig, og det har været usigeligt svært at undvære dem. Jeg følte mig slet ikke som mig selv. Mærkeligt I know, men det bliver bare så stor en del af en.

Hvis du kunne tænke dig at prøve vippe extensions kan jeg klart anbefale dig det her sted.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.