H&M Studio A/W kollektionen

Emilie QuiDen 10. september landet H&M’s Studio A/W kollektion i butikkerne og online. Jeg må være ærlig at sige, at jeg virkelig synes at de har ramt farverne spot on den her gang og giver lidt en Stella McCartney-ish følelse. Jeg har derfor fundet nogle klare favoritter, som virkelig gerne måtte lande hos mig, hvis jeg altså ikke skulle bruge alle mine penge på et nyt køkken! Er særligt vild med strikken, jakken og de flade støvler. Men helt ærlig måtte alt gerne blive mit, da mit skab står over for lidt af en oprydning, lige så snart jeg kan finde energien.

Find kollektionen her

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.