Diningroom wishes: featuring Opjet Chaise Hemmingway

Emilie QuiOm kort tid går alt arbejdet med køkkenet i gang. For dem der måtte have misset det. Så flytter vi vores køkken ind i vores nuværende spisestue, og får dermed et ekstra værelse. Vores stue er rimelig stor, så derfor kommer spisebordet til at stå derinde, med indgang gennem franske døre til køkkenet. Der er ingen tvivl om at vi skal have skiftet vores spisebordsstole ud. Det har de skulle i lang tid. De var sådan nogle vi købte fordi de var pæne nok, der var nok af dem (7 stk.) og så var de billige. Men sagen er de er en af de modeller hvor sædet og ryggen er gummisnore, hvilket giver nogle ret uheldige (og ubehagelige) mønstre, der mest af alt giver associationer til en 3-stjernet salami, når jeg skal sidde og spise morgenmad iført mine natshorts. Så er det sagt! Derfor skal de skiftes ud med nogle mere hudvenlige modeller.

Min kærlighed er kastet på Hill Streets OPJET Chaise Hemmingway stole, i brunt læder med sort metal stel. Den er virkelig bare perfekt til vores andre møbler og giver det perfekte twist og har den perfekte farve. Vi har nemlig længe talt om, at vi gerne ville have noget brunt læder ind i lejligheden.

Derudover har jeg forelsket mig i tanken (på ny) om et plankebord. Det er virkelig bare flotte, og der findes efterhånden rigtig mange flotte varianter. Jeg har forelsket mig i Manipines fine borde, som heldigvis også er til at betale.

Tæppet fra Ellos er et af mine favoritter fordi det minder om sådan et rigtigt tyrkisk tæppe med kvasterne. Elsker virkelig bare de kvaster og de afdæmpede farver. Det kunne sagtens være det der skulle ligge under spisebordet, da det vil passe vildt godt til.

Lampen fra Granit kunne være super fin at have nogle stykker af i køkkenet, der jo i sig selv er utroligt hvidt.

Og nåååjaa, som sidste “lille” ting, er der jo den lækreste barstol. Nemlig den fra Mater. Men prisen på den er desværre langt fra lige så venlig som de andre ting er, så det må forblive et drømmekøb. Men hold op hvor ville den bare være ufattelig flot ved siddepladsen i køkkenet.

Indlægget kan indeholde affiliate links

Published by

One thought on “Diningroom wishes: featuring Opjet Chaise Hemmingway

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.