Bathroom inspiration

Emilie QuiVi håber lidt på, at der er penge tilovers fra køkkenprojektet, til at forny vores badeværelse lidt også. Det trænger rimelig meget, efter at have været beboet af en pænt aldrende person, før vi flyttede ind. Det er godt og grundigt slidt og trænger til en kærlig hånd. Derfor er jeg i gang med at få lidt inspiration til projektet, så man lidt bedre kan forestille sig det.

En ting er i hvert fald sikkert. Vi skal have hvide fliser på væggene. Det skal nemlig være lyst. Men hvidt behøver jo gudskelov ikke være kedeligt. Så derfor har jeg søgt min gode ven Pinterest om lidt inspirations hjælp. Indtil videre ser moodboardet sådan her ud. Enkelt, rent og med et strejf af industrielt.

Photo credit Pinterest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s