En anmeldelse af Magnetic Lash Mascara

Emilie QuiEn ting ved at have bloggen her, som jeg virkelig elsker, er at jeg får mulighed for at teste en masse lækre produkter. Det er sjældent at de skuffer men også sjældent at de overrasker sådan ultra positivt, men en gang i mellem sker det. Denne her gang er ingen undtagelse. Og jeg glæder mig som et lille barn (eller bare mig) til juleaften, til at dele det her med jer.

Når det kommer til mascara har jeg været igennem en hel del. Generelt synes jeg at de fleste er sådan lidt lala. Det er virkelig få af dem som jeg jubler over. Den eneste indtil videre har været L’Oreal’ Telescopic Waterproof (ikke den almindelige!). Men nu er der sket noget nyt. For jeg fik tilsendt Magnetic Lash Mascaraen fra Santhilea, til at teste.

Det er sådan med med en vis ærefrygt at jeg siger ja til at teste mascara, fordi der jo generelt skal en del til at imponere mig. Men denne udgave har jeg aldrig prøvet før, og så var det jo klart.

Der er to steps. Det første er at påføre den “almindelige”  Magnetic mascara. Mens den stadig er våd påføres nu et lag fibre (sådan nogle sorte fimre dimser). Fibrene kommer i en ganske almindelige mascara tube(hedder det det??) med en almindelige børste/pen for enden. Så de påføres præcis som mascaraen. Herefter afslutter man med endnu et lag Magnetic mascara. Man kan bygge på som man vil, bare man husker at afslutte med et lag mascara, så fibrene bliver kapslet ind.Emilie Qui

Jeg var virkelig overrasket over hvor nemt det er. Selvom man skal påføre fibrene, hvilket er noget nyt for mig. Der er ingen klumper, det er super nemt at fordele både (den for øvrigt super gode) mascara samt fibrene. Vipperne er flot definerede og får et virkelig flot buk, den drysser ikke og som endnu et plus, er mascaraen virkelig holdbar i forhold vand. Har nemlig selv fået testet det en hel del, med mine fumlefingre og nogle øjendråber;)

Det er sjældent at jeg bliver så imponeret, som jeg er over den her mascara. Det er virkelig til dags dato den bedste jeg har prøvet. For jeg må altså ærligt indrømme at den slår min ellers utrolig højt elskede og nærmest episke Telescopic Mascara. Både hvad angår det enormt flotte resultat, men helt klart mest på “brugervenligheden”. For selvom jeg virkelig testede med mange lag, så formåede jeg ganske enkelt ikke at få den til at klumpe!

Hermed er rådet givet videre. Den er virkelig værd at prøve!

Du kan finde den her.

Indlægget er sponsoreret og kan indeholde affiliate links, men udtrykker udelukkende min egen begejstring for produktet.

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.