Cucumber-rosemary Gin&Tonic

Emilie QuiJeg elsker de lange sommeraftener, som ofte følges ad med en drink. Vi købte jo for nogle måneder siden ti drinks poser fra Den Sidste Dråbe. Den ene indeholdt den bedste gin jeg nogensinde har smagt – nemlig Monkey 47. Normalt er jeg slet slet ikke til Gin, og Gin og Tonic er bestemt ikke en fornøjelse for mig. Den der skarpe og bitre smag gin ofte har, har jeg virkelig svært ved at tage.

Men Monkey 47 overraskede mig virkelig. Den indeholder 47 forskellige ingredienser, som spænder vidt forskelligt og alle er med til at give den en krydret og lækker smag. Den kan sagens drikkes for sig selv, men fylder utrolig meget i sit udtryk – og man skal altså kunne lide det. Men den smager suverænt godt som (en meget dyr) mixer i drinks. En af dem er naturligvis en Gin & Tonic. Den sidste vi lavede, som smagte virkelig virkelig godt, er den her med agurk og rosmarin.

Den er egentlig ret simpel. Man muddler (smadrer med en drinks morter) agurken i bunden af et glas og tilsætter is og derefter gin og tonic vand. Til sidst pynter man med en kvast rosmarin. Men kan også muddle agurken med et skvat lime, som giver drinken et lille frisk pust.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s