Eyecandy

Emilie QuiJeg tæller dagene til jeg skal have mine øjne opereret. På tirsdag sker det. Jeg ved ikke helt hvad mine forventninger skal være – andet end at det bliver godt. Men om det bliver den store teatralske tudetur over at “Jeg kan seeee…” ved jeg ikke. Mindre Hollywood kan vel også gøre det.

Den sidste uge har jeg ikke måtte bruge kontaktlinser eller øjenmakeup. Pyha den var hård at sluge, for en hvis vigtigste feature er øjnene. Og au naturel er det altså bare ikke samme. Ingen vipper, ingen farver og intet syn. For det eneste jeg har måtte bruge, er mine briller, som btw ikke er opdateret hvad styrken angår. Så den sidste uge har mildest talt været rimelig sløret. Men på tirsdag sker det.

Den første uge efter operationen må jeg stadig ikke bruge øjenmakeup, men det går nok også. Særligt fordi jeg ved at der venter mig en hel masse lækre ting, jeg så skal teste til den tid. Amager Press har nemlig været så søde at sende mig ovenstående lækre sager, som jeg glæder mig usigeligt meget til at teste. Så det betyder ingen vipper, for jeg skal teste de lækre vipper fra Eylure og de mascaraer jeg har fået tilsendt og sidst men ikke mindst øjenvippe serummet fra Mavala, som helt sikkert også er tiltrængt.

Men bare rolig, I skal nok få meget mere at se. Heriblandt nogle før og efter billeder af serummet, og Magnetic Lash mascaraen!

Men i mellemtiden synes jeg helt sikkert, at I skal smutte herind, hvor min yndlings vippedame har den lækreste konkurrence om et fuldt sæt vipper!! Vinderen findes d. 16. august!!

Indlægget er lavet i samarbejde med Amaze Press♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.