John Masters Pet produkter

Emilie QuiJeg må ærligt indrømme at jeg sad og gnækkede lidt af grin, da jeg så at John Masters Organics, som jo laver de lækreste hårprodukter til os mennesker, også laver både shampoo og conditioner til hunde. Men egentlig kan jeg godt se fidusen, nu hvor jeg har fået tørret smilet af. For hvorfor skal de kære små ikke også have glæde, af de økologiske ting, vi selv taler så højthelligt om?

Jeg kan da i hvert fald personligt sige, at min egen lille pølle af en hund får bedre og sundere kost end de to voksne mennesker der kalder sig hendes ejere (mere om vores spise vaner på et senere tidspunkt – der er ændringer på vej!). Så hvorfor skulle hun ikke også få den bedste pels pleje, når nu hendes “mor” går så meget op i sin egen “pelspleje” (vi taler altså hårpragten her!)?

Men det med lækker pleje, ligger alligevel ikke det lille pølsedyr så fjernt. For hun er stor fan af alt hvad der hedder olier. hvilket har affødt et ugentlig ritual der hedder arganolie pelspleje. Jaja man er vel en luksus hund! Også selvom en yndlings beskæftigelse er at rulle rundt. Både indenfor på tæpperne, ude på græsset og i alt hvad der absolut ikke dufter af ren sæbe, så er man altså vild med skønhedsprodukter.

Men en ordentlig vask altså rimelig ofte tiltrængt, når man tænker på det lille væsens hobby, og på nuværende tidspunkt kører Karla med sådan en shampoo sag fra Maxi Zoo (intet ondt ord om det), men ærlig talt så synes jeg tanken om lækker økologisk pleje er en del mere tiltalende.  Så måske man skulle overveje at prøve dem?

Indlægget kan indeholde affiliate links

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.