Vi køber lejlighed!

Emilie QuiEgentlig har jeg ikke det store at sige, da virkelig meget at tiden går med arbejde. Men, men, men …i går var vi i banken og fik det endelige go til at købe lejligheden, hvilket vil sige at vi snart kan gå endeligt i gang med køkkenet og badeværelset. Pyha hvor har det trukket tænder ud, og hvor er jeg dog træt af at sidde og regne og regne på vores økonomi hele tiden, og være i konstant kontakt med banken. Hvis alt går som vi tænker, så overtager vi lejligheden i starten af september måned. Og så går vi i gang med køkkenet.

Jeg glæder mig ufatteligt meget til at kunne gå i gang med køkkenet, som virkelig trænger til en kærlig hånd efterhånden. Vi har helt mistet lysten til at stå og lave mad i det nuværende køkken, så det kan kun blive godt.Emilie QuiNå men det blev til lidt sludder om ingenting, lidt fraklip fra vores ferie i Hornbæk og lidt om det der betyder alting lige nu. For jeg er rimelig mørbanket, da der er ret mange vigtige sager oppe at vende lige pt., hvilket tager en del kræfter. Men mere om det på et senere tidspunkt.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.