The best radiance balm

Emilie QuiMåske en lille smule naivt at lægge et indlæg op lige nu, som absolut intet har med valget at gøre. Men mens vi venter spændt, så er det da passende med lidt adspredelse.

Da vi var i London besøgte jeg en del gange de populære Boots butikker. Shit de havde mange lækkerier, og jeg kom hjem med mindst halvdelen af dem. Haha og det er næsten en underdrivelse! I blandt de mange lækre produkter, var denne Radiance Balm. Min tanke var at den skulle være sådan en billigere afløser, for min Vichy Idéalia Life Serum. But truth is, at den faktisk næsten har afløst den fuldstændigt. For hold da op hvor er den god. Ærlig talt så har aldrig prøvet et radiance produkt, der var så effektivt som den her.Emilie Qui

Den er utrolig let i konsistensen og fedter ikke. Den tørrer hurtigt ind og efterlader huden med det smukkeste skær og med den flotteste glød. Prisen var næsten så åndssvag at det gjorde ondt. Mener at jeg gav ca. en flad tyver for den, og der er alligevel 50ml i den. Boots når det er bedst!

At tage billeder af effekten var ikke nemt, men jeg synes sagtens at man kan se forskellen.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.