Denim og sneaks..

Emilie QuiVi har brugt de seneste par dage oppe i sommerhuset. Det var ellers meningen, at vi skulle have været hjemme omkring mandag, hvor arbejdsugen som bekendt starter. Men vi gad simpelthen ikke. Det var bare så skønt at være lidt væk fra hverdagen, så vi tog nogle dage mere. Elsker bare at kunne gå direkte ud i en have, hvor den lille fede bare kan buldre løs, som det passer hende. Og det gør hun, hold da op der er knald på!

Nå men til det jeg egentlig oprindeligt ville med det her indlæg. Jeg ville nemlig vise jer nogle af de ting, som jeg ved kommer til at fylde en del i min sommer gaderobe hen over sommeren (som for øvrigt godt snart må se at titte frem!). Jeg er virkelig vild med denim, og elsker kombinationen med denim på denim. Derudover tænker jeg at jeg sikkert også ender med at finde endnu flere lyseblå items, som lige nu er en af mine favorit farver. Mine sneaks fra Adidas passer desuden perfekt til de outfits, fordi der bringer det hele lidt ned på jorden igen. Afslappet, men stadig på den pæne måde der.

Photo credit Pinterest

Published by

One thought on “Denim og sneaks..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.