Drinks 2-go fra Den sidste dråbe

Emilie QuiI går var vi inde i Den sidste dråbe, som er en spiritus butik i Jægersborg gade i København. Jeg skulle finde en gave til fars dag, som Ikke bare skulle være sådan en “la la” gave. Derfor tænkte jeg at det lige mått være stedet. Og det var det godt nok også. Vi fik den bedste service og nogle smagsprøver på rom – bare rolig, klokken var over 11..haha!Emilie Qui

Jeg fandt en rigtig lækker rom til min far, og vi endte selvfølgelig også med selv at komme med noget. Nemlig 2 gange drinks sæt to go. Whiskey & Ginger og Gin & Tonic. De er lavet i de fineste brune papirs poser og med alt hvad man behøver og i de rigtige mål. Lige til at tage med sig.

Og det er præcis hvad vi har gjort. Vi er nemlig smuttet i sommerhus, så vi undgår at være buret inde i morgen, hvor et af sommerens mange (forbandede) cykelløb bliver afholdt i vores hood. Bogstavelig talt lige uden for vores dør. Så vi planlægger at tage sættene med ned på stranden senere, hvor vi skal ned med den lille fede hund og hygge os. Emilie Qui

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.