Køkken ønsker og lidt strøtanker…

Emilie QuiDe sidste par dage har været travle. Virkelig travle. Jeg har mere eller mindre gået rundt som en zombie og glæder mig nu virkelig til nogle fridage. I morgen har jeg taget fri, og smutter om aftenen ind og ser Tam Tam med familien. Jeg glæder mig hver gang som et lille barn, til at komme ind i Tivoli, og den her gang er ingen undtagelse.

I går havde vi besøg af Karlas søster og hendes søde “forældre”, som blev og spiste med. Det var et rart afbræk fra al køkkenplanlægningen og alle bank papirerne vi ellers sidder med. Køkken er efterhånden ved at være tegnet færdigt, nu mangler vi bare at få tilbud fra diverse håndværkere, så vi forhåbentligt snart kan komme i gang. Hold op hvor jeg glæder mig, men kan også mærke, at jeg bliver slemt skuffet, hvis det af en eller anden grund ikke kan lade sig gøre. Emilie QuiTo (af de mange) ting jeg virkelig godt kunne tænke mig i køkkenet, er fliser på væggen – gerne metro fliser. Fugernes farve har jeg ikke helt bestemt mig for endnu. Og så to barstole i mørkt træ (som på det øverste billede – er de ikke bare smukke!), til at give det hvide køkken noget varme. Herren er heldigvis med på begge dele. Spørgsmålet er bare om fliserne kan lade sig gøre på vores vægge. Det er nemlig desværre ikke rå vægge, men nogle der har sådan noget (mindre kønt efter min mening) nupret tapet.

Photo credit Pinterest

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.