Fine badeanstalts håndklæder

Emilie QuiNår man har et badeværelse der ikke sådan umiddelbart skriger af skønhed, så betyder det ufatteligt meget, at have pæne håndklæder og pænt interiør. Jeg har gennem tiden fundet en masse håndklæder hos H&M, fordi de efter min mening er nogle af de pæneste og fordi H&M er gode til at lave nogle der følger modens tendenser. Kvaliteten er rigtig god på dem vi har haft, hverken for tykke eller for tynde.

Desværre løber det hurtigt op i adskillige hundrede bobs at købe håndklæder der, men jeg vil nu hellere give det  for H&Ms håndklæder, end nogle kedelige nogle hvor kvaliteten nemt kan svinge meget.

De seneste købte jeg her for nogle uger siden. Jeg havde kigget rigtig længe på dem, og sukket over den badeanstalts stemning de giver. Jeg synes virkelig at de er så fine, og var super glad for at finde dem i Home i Fields.

Desværre manglede der et stort badehåndklæde, og det går altså ikke! Jeg skal absolut ikke fryse om måsen, når jeg træder ud af badet, og i forvejen ligner en våd hund. Heldigvis spottede mit øje, at de oppe på nogle hylder havde et håndklæde liggende, som umiskendeligt lignede et i badehåndklæde størrelse.

Ekspedienten fattede en stige, og kravlede op under loftet for at se efter, og selvom hun var lidt skeptisk, råbte hun begejstret at jeg havde ret. Det var sgu en størrelse der kunne rumme mit korpus med mås og det hele! Skal nok spare jer for yderligere billedlig beskrivelse;)Emilie Qui

Jeg gik glad og lidt fattig derfra, og nu pynter de så fint på badeværelset.

Det lille kan findes her men det store var jeg åbenbart vanvittig heldig at finde, for jeg kan ikke umiddelbart finde det på hjemmesiden.

Indlægget kan indeholde affiliate links

English recap: I found these lovely towels in H&M a couple of weeks ago. Guess I was extremely lucky, because I can’t find the Big towels om the website. 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.