Endelig blev barvognen færdig…

Emilie QuiEndelig fik jeg lavet mit lille projekt, med den barvogn jeg købte for snart en måned siden. Da jeg købte den var det et gammelt blomster motiv der prydede bakkerne, og jeg vidste allerede at det skulle skiftes ud. Men jeg har simpelthen ikke haft tiden til det.Emilie QuiI weekenden tog jeg mig så sammen til at få det gjort. Det blev sort marmor folie, som gerne skal gøre den lidt mere bar-agtig. Er allerede virkelig glad for den. Specielt de fine messing hjul.

Nu mangler jeg bare nogle flere coffee table books at lægge på den nederste bakke♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.