Mineral pudder med selvbruner..

Emilie QuiJeg har i kraft af at jeg altid har været til den lyse side – okay jeg går under kælenavnet blegfisen, altid brugt selvbruner. Der er jo mange måder at få sol på og D-vitamin er ikke at kimse af. Men når man er til den blege og fregnede side, er selvbruner virkelig en hjælp til at give den der glød, der ellers hurtigt kan blive til en  lyserød radise farve i stedet.

Jeg har været igennem utallige af selvbrunere gennem tiden. De fleste blev mere orange end brune og havde mildest talt en virkelig ubehagelig lugt. Men markedet er gudskelov blevet bedre, og jeg har fundet min favorit – Vita Liberata. Jeg synes uden tøven at det er den der er bedst at fordele, giver den flotteste farve og har ikke den der grumme lugt. Den er nemlig helt neutral i duften. Jeg har brugt den flittigt siden jeg købte den og har både brugt den om sommeren og om vinteren, hvor huden trænger til et pift.Emilie Qui

De har jo en del forskellige varianter – jeg har valgt deres gel, men tænker at jeg helt sikkert skal prøve deres mousse. Derudover er jeg blevet ret vild med ideen om deres mineral pudder med selvbruner, som jo kan være noget nemmere at fordele i ansigtet, og som kan være nemmere at lave kontur med. Den har en let og naturlig dækkeevne og farven opbygges i huden ved brug i 4-6 dage og giver lige præcis den medium farve, som jeg skal have. Pudderet er desuden oliefri, hvilket er super rart efter min mening.

Den kan findes her og fås desuden også hos Magasin.Emilie Qui

Før og efter billeder med pudderet. Billeder: Vita Liberata

Indlægget kan indeholde affiliate links

English recap: Vita Liberata is by far the best tanning products I’ve ever tried. And let’s face it. Due to my milky colour I’ve tried a lot. I’m really keen on trying their new variation – a mineral powder that contains selftanning. I think it would be great at contouring and mabe better to blend in.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.