New in: beauty products

Emilie QuiI weekenden flyttede der lige nye beauty produkter ind. Jeg er kæmpe fan af Batiste tørshampoo, og bruger udelukkende den. Så selvfølgelig skulle den nye Bloom prøves. Desuden røg der lidt Depend 7 Day Hybrid Polish med, som jeg virkelig også er glad for. De er bare så super nemme og holder virkelig godt. Hårsprayen der efter sigende skulle tykne håret skal jeg lige blive venner med. Umiddelbart føles det mere som om den fedter end at gøre det tykt. Men okay, øvelse gør mester.

Jeg har desuden modtaget både mit glattejern og min hårtørrer fra Nice Hair, og er virkelig glad for at jeg spenderede de penge på det. Det er sgu bare bedre kvalitet end det billige bras jeg normalt er til falds for at købe.

En tanke omkring “New in: beauty products

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s