Når livet gør ondt…

Emilie QuiDet har været stille de sidste par dage. Både her på bloggen og hjemme hos os. Onsdag gik på ingen måde, som nogen af os havde regnet med, og har sat dybe spor – særligt hos mig. Jeg er tom for ord. Har kun en knugende fornemmelse i maven og et stort tomrum.

Onsdag måtte vi sige farvel til en som har fulgt os de sidste 6 år, og hver dag skabt glæde og smil. Det gør ondt at miste. Selvom jeg efterhånden har prøvet det en del gange (mere end hvad godt er), så gør det stadig lige forbandet ondt. Særligt når det er en selv der “trykker på knappen” og bestemmer hvornår det er slut.

Der har været stille i lejligheden de sidste dage. Der mangler én. Men vi ved at det var for det bedste og vi ved at det var tid. Og selvom sorgen er stor går det fremad. Dag for dag gør det lidt mindre ondt at tale om.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.