I said yes…..

Der har været pænt stille her i weekenden. Det var egentlig ikke meningen, men der skete bare nogle ting som lige tog fusen på mig og gjorde mig lidt mundlam. Tom for ord og bogstaver.

Lørdag havde manden og jeg planlagt at vi skulle fejre vores 10-års dag, sådan lidt på forskud. Vi har nemlig ikke tid til det, sådan rigtigt, på den rigtige dag nemlig. Vi havde derfor bestilt bord på Scarpetta, som faktisk er en favorit til vores årsdage. Maden var som altid super god og betjeningen ligesådan. Jeg var specielt fan af risottoen som udover ramsløg også bestod af ærter, bønner, ricotta og ristet parmesan.Emilie Qui

Men da vejret jo absolut var det bedste der er set indtil videre i 2015 gik vi en tur i Frederiksborg Slotshave med kaffe og croissanter, før vi senere på dagen tog til Scarpetta.

Da vi havde drukket ud og spist de sidste bidder af croissanterne gik vi lidt rundt i parken. Det var her manden besluttede sig for at det skulle være nu. Så som overskriften jo nok hentyder til, faldt han ned på knæ med hvad der tilhører. Og jeg sagde ja. Selvfølgelig.

Det kom fuldstændig bag på mig, og jeg blev virkelig overvældet over hvor meget det rent faktisk betød. Tænk at han havde planlagt det, med møge og besvær. Tænk at han virkelig gad gøre det for mig. For os.

Lettere rundforvirret (nok mest mig) gik vi efterfølgende skiftevis arm i arm og hånd i hånd ud af parken. Det er stadig ikke helt gået op for mig, hvad det egentlig var der skete. Men han gjorde det. Og på min finger sidder nu den flotteste ring♥Emilie Qui

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s