Blue sky and a happy blonde….

Emilie QuiHold op hvor har vi bare nydt de fridage. Minus lørdag, der var en rigtig møgdag som sluttede med at vores “fyrre, fed og fraskilt-overbo” besluttede sig for uanmeldt at holde teenage fest, for vel nok at indhente noget af hendes spildte ungdom. For pokker hvor er det belastende, at være en ufrivillig del af andres forsøg på at indhente deres fortabte ungdom. Emilie Qui

I går tog vi i sommerhus og nød stilheden, den blå himmel og den friske luft, samt en påskefrokost med familien. I morgen er det tilbage på arbejdet igen. Heldigvis med en del mere energi nu.Emilie Qui

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.