Tirsdagens lorte snak…

Emilie QuiDe sidste dage har været sådan nogle øv-dage egentlig. De der dage hvor der måske ikke umiddelbart er nogen egentlig grund til det, men hvor der alligevel ligger noget under overfladen og gør det surt. Hele sidste uge og weekenden med, har jeg haft sindssygt mange ting at nå efter jeg var syg (hvilket jeg stadig ikke er sluppet helt af med), og kan mærke at jeg har svært ved at følge med. Har haft for lidt tid til at slappe sådan rigtigt af, og når jeg endelig har haft det, har det været svært at geare ned. Føler at jeg har været nødt til at gå 5 skridt tilbage, for at gå et enkelt skridt frem.Emilie QuiSå i dag sidder jeg med den der øv følelse og ved godt at jeg skal finde en løsning på det. Samtidig tænker jeg dog tilbage på i går, hvor jeg fik et afbræk fra selvsamme følelse, da jeg var inde og se det nyeste medlem af familien. Nemlig min ene kusines lille datter. Hold op hvor var hun dog dejlig. Jeg nød virkelig at sidde med hende og få alle de dårlige tanker og oplevelser fra den seneste tid fuldstændig ud af hovedet. Fantastisk hvad det kan gøre♥

Så undskyld stilheden, men jeg har lige behov for lidt ro, så det ikke bare bliver ren “lorte” snak…

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.