Sig det med striber…

Emilie QuiJeg elsker virkelig striber. Specielt stribede bluser. Min favorit kombi er mørkeblå på hvid. Jeg har det vil som nogen har det med leopard mønster – man kan bare ikke få nok. Det resulterer i at jeg mere eller mindre altid er på jagt efter den “perfekte” stribede bluse. Emilie Qui Det er dog lettere sagt end gjort. For jeg er som sagt mest til dem der er på hvid baggrund med mørkeblå striber. Så’n rigtig pariser chic. Min kæreste kalder mig frankofil. Og ærligt, så må jeg nok give ham ret. For kærligheden til croissanter, eiffeltårne, striber og afslappet chic’nes er bestemt ikke blevet mindre med årene. Emilie Qui Derfor går jeg også og plager sukker om en tur til Paris, hvor jeg aldrig har været. Til trods for mit frankofile jeg. Men tror ikke rigtig at han tør slippe mig løs i de blå, røde og hvide flags land. Han ved vidst at der er en (rimelig pæn) risiko for at jeg kammer helt over, og ender med at købe en fransk vingård og render rundt i baskerhue og den helt rigtige stribede bluse – med en baguette i hånden. Men mon ikke det nok skal lykkedes på et tidspunkt? Det satser jeg i hvert fald på inden for den nærmeste fremtid (altså ikke det med vingården – resten kan man sgu aldrig udelukke…høhø)♥

Published by

3 thoughts on “Sig det med striber…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.