Bedroom interior…

Emilie QuiStilheden på bloggen skyldes, at min weekend overhovedet ikke blev som jeg havde regnet med. Den skulle have været fyldt med sol, is, afslapning og weekend feeling. I stedet blev den fyldt med halsbetændelse der indfandt sig uden varsel natten til lørdag. Damn det er godt nok lang tid siden, at jeg har været så nedlagt. Lå bare i sengen hele weekenden og kunne intet. Hverken spise, drikke eller noget som helst. Super duper. Ugen her har egentlig heller ikke været så anderledes. Har ligget i sengen – eller dvs. på sofaen (har nemlig forvist mig selv fra soveværelset, så manden i det mindste kan få noget søvn), og sovet de fleste dage væk. Det er først i løbet af i dag, at tågen er lettet lidt fra hovedet.

Har måtte aflyse alle planer sidste weekend og i løbet af ugen, så krydser fingre for at jeg er en del mere frisk til i morgen, så jeg evt. kan gennemføre nogle af planerne.

Nå man det var egentlig slet ikke det jeg ville tale om. Jeg ville nemlig sige at jeg har solgt mit teaktræs sminkebord fordi det var alt for lille til vores soveværelse. Det var for lille i højden til rummet og lignede derfor mest af alt et børnebord, selvom det var ufatteligt flot.

Men pointen er at jeg skal have noget nyt ind. Til at starte med overvejede jeg Malm sminkebordet fra IKEA. I know, det er jo ikke just et smukt teaktræs møbel, men det kan gå. Og så alligevel ikke, for det var også for lavt, til trods for at det faktisk er 10 cm højere. Så jeg har besluttet at det i stedet skal være en eller to kommoder fra samme serie. Hellere noget der er pænt (og praktisk til alt mit rod) end noget der er æstetisk flot, men ser tåbeligt ud fordi det drukner i rummet.

Så ligeså snart halsbetændelsen er væk, skal manden og jeg (bare rolig han er blevet breefet om turen!) til IKEA og købe kommode/er. Og den eller de kommoder tænker jeg skal pyntes med ovenstående herligheder.

En tanke omkring “Bedroom interior…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s