Giv mig cognac farvet læder og krom….

Lige nu er vi i gang med en forårs om rokering i hytten. Min influenza lettede langsomt fredag og weekenden stod derfor i frihedens tegn. Lørdag blev det til en tur ind til byen og burgers på Cocks & Cows og søndag var det altså omtalte om rokering der var på tegnebrættet. Vi nåede det meste – hvilket faktisk var pænt meget, og resultaterne skal nok komme på bloggen en af dagene. Jeg fik blandt andet ryddet op i mange af mine ting, og fik desuden sat mit sminkebord i teak træ til salg her.Emilie Qui

En ting vi dog har talt om, at der meget gerne må flytte ind hos os, er cognac farvet læder. Det er et af de eneste materialer vi mangler og det ville pynte umanerligt godt i den lyse lejlighed.Emilie Qui

Vi har begge forelsket os hovedkulds i Bruno Mathsson’s “Karin” stol, som i vores verden bare er den perfekte stol. Den er pæn i alle farver, men cognac farven er nok den foretrukne. Nu skal den bare findes. Og det er sgu nemmere sagt end gjort. Så kender du en der vil af med sin skønhed (ligegyldig farven og materialet), så skriv endelig til bloggens mail♥ Emilie Qui Photo credit: Pinterest

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s