Mandag burde være den første fridag i ugen…

Emilie QuiÅh hvor er mandage dog bare nogle gange noget øv. Mandag burde være en forlængelse af weekenden. Det burde være den der dag hvor man virkelig kommer ned i gear og slapper af. Jaja jeg ved godt at det er det søndagen er til for! Men mandag burde være dagen hvor man godt ved at en ny uge er begyndt. Det burde faktisk være dagen hvor man fejrer at en ny uge er begyndt. Med en fridag! Ikke en dag der er trist, træt og grå. Nogle gange måtte weekenden bare gerne vare længere og være fyldt med sol, gåture med den lille delle, god mad, bland-selv slik og netflix!

En tanke omkring “Mandag burde være den første fridag i ugen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s