Rungsted Kro….

Tirsdag var vi en tur på Rungsted Kro til et arbejdsrelateret arrangement. Det er efterhånden en del år siden at jeg havde været der, og i mellemtiden er kroen blevet bygget om. Så vi vidste ikke helt hvad vi skulle forvente. Kroen er virkelig blevet flot, men er holdt i gammel stil så den stadig er utrolig hyggelig. Vi sad ovenpå og var for at sige det mildt virkelig mange mennesker samlet i et rum, hvilket gav en del larm. Men maden var virkelig lækker og hverken for kro-agtig eller for prætentiøs.Emilie Qui

Forretten var røget laks med blomkåls creme, ristede nødder, en ny karse form (den flade grønne urt), som jeg skal have købt mig, salat og skovsyre. Jeg er desværre overhovedet ikke fiskespiser, men prøvede at smage på det, og kunne sagtens smage at fisken var tip top. Men kæresten fik nu lov til at overtage fisken, mens jeg mæskede mig i resten.

Emilie Qui

Hovedretten var noget super lækkert oksekød med rødvinssauce, pommes frites, ærteskud og løg. Igen virkelig lækkert!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s